Els alumnes del CIDE s’acomiaden del seu director Joan Perelló

 

 

Els alumnes del CIDE s’han assabentat que el seu director durant els darrers anys, Joan Perelló, enguany es jubila. Per això han volgut donar-li una sorpresa abans que marxi de la que és actualment la seva segona casa, el CIDE.

Sense que el director se n’adonàs, tots els caps d’etapa han fet que els alumnes de l’escola anassin omplint el pavelló esportiu. A les grades s’ubicaven els alumnes d’Infantil i al camp, la resta. Tots esperaven ben ansiosos l’arribada del director per veure la seva cara de sorpresa. I així ha estat. Emocionat ha vist com tots els seus companys i alumnes aplaudien a la seva arribada. No hi podia haver un millor comiat de tots nosaltres.

Joan ha volgut donar unes paraules d’agraïment a tots els presents: “Jo que em pensava que ho sabia tot d’aquesta escola i m’ha vengut de sorpresa això. Estic molt content. No sé si m’ho meresc perquè tots els que feim feina aquí ho feim de cor, de veres, però que sapigueu que el CIDE per a mi és la meva segona casa i esper que ho continuï sent. Jo faig comptes de seguir venint per aquí, encara que sigui amb un paper de padrí o de familiar. Moltes gràcies a tots i vos duré sempre amb mi. Gràcies!”

Les nétes d’en Joan, que també van al CIDE, estaven molt emocionades també. I és que són molts els que el trobarem a faltar, perquè ell és ara i sempre part de la nostra escola.

 

   
Compartir: