Els alumnes del CIDE triomfen als Premis Fotojove 2017

 

 

Els alumnes del CIDE han estat part dels protagonistes de l’entrega de Premis Fotojove 2017, que s’han entregat al Casal Solleric de Palma. La fotografia realitzada per Vicent Chaudhuri, alumne de 4t d’ESO D ha guanyat el 1r Premi CBR. Contratas Bartolomé Ramón (en la categoria de 13 a 15 anys), i per tant ha rebut un premi de 250 €.

Una altra guardonada ha estat Adriana Pedrós, alumna de 1r d’ESO B, que ha guanyat el 7è Premi Casa Vila (en la categoria de 8 a 12 anys), i per tant, ha rebut un val de 75€.

Bárbara Sierra, alumna de 1r d’ESO E, ha aconseguit per la seva part el 8è Premi Llibreria Baobab (en la categoria de 8 a 12 anys). En el seu cas, rebrà un llibre a triar entre els que tenen en aquesta botiga.

I per últim, en Jordi Ginard, alumne de 1r de Batxillerat A, ha estat finalista del Taller de fotografia (en la categoria de 16 a 20 anys).

Tots els alumnes del CIDE han rebut el premis de la mà del batle de Palma, José Hila. Si voleu veure les seves creacions, encara hi sou a temps, ja que les trobareu al Casal Solleric de Palma, ubicat al passeig des Born. La mostra romandrà oberta des del divendres 7 d’abril fins al 7 de maig. Us hi esperam!

 

Compartir: