Els alumnes d’English drama representen ‘Different families’ i ‘Magic snowmen’ al teatre del CIDE

1Durant tota aquesta setmana, els pares i alumnes de 3r a 5è de Primària han pogut gaudir de les representacions teatrals en anglès dels alumnes de l’extraescolar ‘English drama’. Entre el 10 i el 18 de desembre, els esforçats actors s’han hagut de concentrar molt, no només per actuar,  sinó, a més, per fer-ho en la llengua de Shakespeare!

En total han estat 4 funcions fetes pels cinc grups (un per cada curs i dos de tercer), organitzades per la mestra d’anglès a Primària Yolanda Gracia, juntament amb na Dione Balle i na Margalida Pericàs.

Les obres escollides han estat ‘Different families’ i ‘Magic snowmen’, escrites per les pròpies mestres. Segons ens contava na Yolanda, la feina fins arribar a la representació és llarga. Primer, els actors han d’entendre perfectament el text; després se l’aprenen i fan els moviments llegint el text; després memoritzen les frases i els balls i –finalment- s’aprenen les frases dels altres estudiants per tal d’estar atents a cada rèplica. Tota una feinada! Però la veritat és que el resultat val la pena.

Ara, i després de la pausa de vacances de Nadal, toca preparar la següent obra, que es representarà a final de curs. Ànim i bona feina!

2 3

4 5

Compartir: