Els alumnes d’ESO participen en una gimcana d’Anglès

 

Per acabar l’any, el departament de Llengües estrangeres va organitzar una divertida gimcana en anglès. La majoria d’alumnes d’ESO varen participar per classes en aquesta activitat. Cada grup havia de superar un total de 17 proves diferents que s’havien preparat, totes en anglès. Entre elles, els alumnes es varen trobar diverses proves d’enginy, proves en què havien de comunicar-se oralment en aquesta llengua, ja que havien de contar una història, altres on havien de fer preguntes als professors… També hi havia activitats manuals on es combinava la comprensió de l’idioma i l’art, i musicals, on s’havien de taral·lejar cançons.

 

gimcana anglès gimcana anglès gimcana anglès
gimcana anglès gimcana anglès gimcana anglès

 

Els guanyadors per nivells varen ser els alumnes de 1r A, 2n C, 3r C i 4t E. I el gran premi final que rebran serà el proper 1 de febrer, dia en què es farà una gran xocolatada amb els professors que els varen acompanyar durant tota la jornada.

 

gimcana anglès gimcana anglès gimcana anglès

 

Dues hores ben entretingudes en què l’anglès va ser el protagonista central i en les quals es va demostrar per mitjà del joc es poden aprendre i reforçar els coneixements d’una llengua estrangera i a la vegada motivar els alumnes.

 

gimcana anglès gimcana anglès gimcana anglès

 

Compartir: