Els alumnes d’Infantil aprenen a reciclar i cuidar el planeta

 

Al llarg de la setmana tots els alumnes d’Educació Infantil han rebut un e-mail amb un power point on els mostraven imatges en les quals es veia com el nostre planeta està en perill, ple de plàstics i fems a les muntanyes, els boscos i la mar… Al final d’aquestes imatges, uns animals els han demanat ajuda i han citat alguns grups a l’aula de psicomotricitat i d’altres al teatre de l’escola. Què voldran? Tots els nins es preguntaven què podien fer per ajudar-los i què els podrien demanar.

En arribar al teatre i a l’aula de psicomotricitat, els nins han trobat aquests animals i han entès perquè necessitaven ajuda: perquè tenien plàstics enganxats a diferents parts del cos. N’Amàlia, una de les seves mestres, els ha anat alliberant i l’ós panda els ha explicat una bona forma d’ajudar-los a tots perquè no desapareguin: no utilitzar plàstic i reciclar els fems que tiram a la paperera.

Però, com fer-ho? N’Amàlia els ha contat quin tipus de fems han de tirar a cada un dels contenidors: el verd (vidre), el marró (matèria orgànica), el blau (paper i cartó), el groc (envasos) i el gris (rebuig). Els nins han tornat a casa amb la lliçó apresa i sabent com des del seu petit redol poden ajudar a cuidar més el nostre planeta.

 

Compartir: