Els alumnes d’Infantil s’acomiaden d’aquest curs amb un ritual

 

Els alumnes d’Infantil han viscut un matí molt especial. S’han ajuntat totes les classes al pati d’autocars per fer un ritual d’acomiadament.

Els alumnes han fet una rodona gran on els més petits, els de 3 anys, s’han ubicat al centre. Al voltant s’han assegut els alumnes de 4 anys. I al voltant d’ells, envoltant-los a tots, s’hi trobaven els de 5 anys, els més grans de l’etapa. Per acabar, les seves mestres s’han posat al seu voltant. L’objectiu d’aquesta trobada ha estat per una part, tancar el curs i agrair per totes les experiències viscudes, i per altra, la d’acomiadar-se dels nins de 5 anys que el pròxim curs ja no hi seran en aquesta etapa. Al setembre els esquelets, conills i conilles, moixos i moixes, indis i taurons ja seran a Primària. Un canvi que els du moltes emocions diverses: alegria, nostàlgia, tristesa… Però les paraules de les seves mestres sempre els donaran un poc de tranquil·litat per viure aquestes novetats amb les quals de ben segur aprendran i es divertiran molt.

Finalment, s’han col·locat ben asseguts per fer el mudra. Ha posat tots la mà dreta al cor i han escoltat música mentre intentaven pensar en tot allò que han viscut durant aquest curs. Ara sí, s’ha acabat… Bon estiu a tots i molta sort!

 

Compartir: