Els alumnes d’Infantil viuen la seva graduació

 

Els alumnes d’Educació Infantil del CIDE també es graduen a final de curs. Els alumnes de 6è curs veuen com finalitza la seva etapa i l’any que ve arribaran a Primària. Un món sencer per descobrir! És per això que enguany és molt especial per a ells, per a les seves mestres i també per als seus pares que veuen com els seus fills es fan grans.

A primera hora de l’horabaixa començaven a desfilar els petits fins a la pista de voleibol, cada grup darrere de la seva mestra. El primer era col·locar-se tots junts a les grades per escoltar el discurs de la coordinadora d’etapa, Lluïsa Jiménez, i també d’Inés Viamonte que va parlar com a portaveu de les mestres. Després va començar el concert dirigit per Patrícia Mir i Marian Timoner on van interpretar un ampli repertori que ha comptat amb cançons com El futbol, El monstre de Banyoles, Molt bon dia, Això és el CIDE i un remix de Mamma Mia, entre d’altres.

Posteriorment els petits anaven pujant d’un en un a recollir els seus diplomes i fotos de les mans de les seves mestres. Uns moments molt emotius que de ben segur recordaran. Després tots els familiars i convidats varen poder gaudir d’un petit refresc que es va oferir al pati cobert de l’escola. Quin dia més intens pelr as nostres petits! Fins a l’any que ve!

 

Compartir: