Els alumnes guanyen als professors el tradicional partit de futbol de Nadal

1

La joventut ha pogut més que l’experiència! Aquest podria ser el titular del ja tradicional partit de futbol que s’ha celebrat aquest dimarts al CIDE entre professors i alumnes, enmig d’un gran ambient d’esportivitat.

Tot i que els estudiants de Batxillerat han guanyat el partit, s’ha de dir que han tingut un dur oponent en els esforçats professors del CIDE, que tot i tenir més canvis, no han pogut superar als seus alumnes, amb una millor condició física.

Així ens ho contava a la seva crònica el professor de Llengua Castellana de 1r de Batxillerat, en David Ulloa: ‘en un dia ben assolellat i amb la graderia gairebé plena, es va evidenciar una màxima de l’esport  i, malauradament, de la vida: el temps passa per a tothom. Malgrat això, s’ha de lloar la formidable competitivitat  i l’inesgotable orgull dels professors enfront de l’exquisida qualitat i la refinada classe dels seus pupils. No tenim constància del resultat final, si bé és cert que els qui sortiren rient del camp foren els de blanc… enhorabona a tothom i esperam impacients el proper partit! Molts d’anys!’

2 3

Compartir: