Els ambients a 2n de Primària

Aquest curs, els alumnes de 2n de Primària han començat de nou a gaudir dels ambients dos horabaixes a la setmana. Durant aquest temps els nins podem escollir a quin espai volen estar i què volen fer. 

Enguany hi ha cinc ambients:

  • Filaprim: aquí treballam molt la motricitat fina, imprescindible per aprendre a escriure bé. Fan collarets, polseres, banderoles… amb materials diversos com canyetes, macarrons, etc.
  • Hort: l’alumnat aprèn a preparar des de l’inici l’hort, treu les males herbes, conrea la terra, planta, rega, poda, recull els fruits, etc.
  • Jugar a ser: en aquest ambient els infants es posen en el lloc dels altres, juguen a ser altres persones com per exemple el treballador d’un restaurant i ho han de preparar tot des de l’inici, com el menú, la carta, es vesteixen, fan rolle playings, etc.
  • Art: els nins i nines treballen les seves habilitats artístiques a partir de l’obra de diferents artistes coneguts.
  • Experimentació: l’alumnat fa tot tipus d’experiments, com per exemple elaborar tinta invisible amb suc de llimona, volcans que erupcionen, etc.

Aquesta és una bona forma d’aprendre a aprendre, de desenvolupar les seves habilitats i destresses en connexió amb el nostre dia a dia jugant i passant-ho bé.

 

 

Compartir: