Els més petits elaboren bolletes de coco a la cuina del CIDE per endolcir el Nadal

1

 

Una mica de dolç de llet mesclat amb coco ratllat, unes mans ben netes i a donar-li forma! Els nins de 5è d’Educació Infantil han fet de cuiners per una estona, amb l’objectiu de preparar unes fantàstiques bolletes de coco per aquest Nadal.

2 3

 

 

 

 

 

 

 

A primera hora d’aquest divendres, els nins han baixat fins al menjador. Allà el nostre cuiner, en Toni, ja tenia el dolç de llet a punt, preparat a partir de llet condensada encalentida al bany Maria. I a partir d’aquí els nins –amb les mans ben netes- s’han posat a la feina: arrodonir, donar-li forma a la massa amb paciència i col·locar cada bolleta damunt la taula de manera ordenada. Els petits han posat molt d’entusiasme, i amb les mans ben plenes de massa, alguns no han pogut evitar tastar el resultat… que era deliciós

 

4 5

 

 

 

 

 

 

Després, les mestres han aportat el darrer toc afegint una mica més de coco ratllat a les bolletes i col·locant-les a les safates de cuina. Els nins també han fet algunes bolles amb Maizena pels seus companys amb problemes d’al·lèrgia a la llet. I després, a esperar: el dolç s’ha quedat unes quantes hores dins la gelera per agafar una mica de consistència. I finalment, cada nin se n’ha duit una bosseta amb mitja dotzena per compartir amb pares o amics. Bon profit i bona feina!

 

6 7

Compartir: