Els nostres padrins ens ajuden a descobrir les màquines antigues (3r Primària)

 

Els nins de 3r E de Primària estan treballant les màquines a l’àrea de Ciències Naturals. Una vegada han après a diferenciar les màquines simples de les compostes, han pogut observar que fa molts d’anys uns senyors varen inventar màquines molt importants per al progrés de la humanitat. A partir d’aquí se’ls va ocórrer que, tal vegada, els seus padrins sabien més d’aquests temes i que els podrien ajudar a entendre millor els canvis que s’han anat produint al llarg la història. Així que els varen convidar a venir un dia a la classe perquè els contassin les seves vivències de quan eren petits en relació amb les màquines.

Tres padrins es varen oferir voluntaris per a aquesta aventura i es tractaren aspectes molt interessants. Perquè els nins ho entenguessin millor varen mostrar diferents imatges antigues i modernes: molins, càmeres de fotos, tramvies, bicicletes, cotxes, avions, politges i moltíssimes coses més. Els nins també varen aprofitar per fer-los preguntes, sobretot volien saber a quins jocs jugaven els seus padrins quan eren petits com ells.

Gràcies a les explicacions d’aquests padrins els nins s’han adonat dels grans canvis que han anat sorgint durant molts d’anys. Tal vegada, ara valoren molt més totes les comoditats a les quals estan acostumats!

 

Compartir: