Els patges dels Reis Mags d’Orient visiten el CIDE

1El CIDE ha rebut aquesta setmana una visita ben especial i honorable: la dels patges dels Reis Mags d’Orient. En Nathan, n’Alberto i en Ricardo, vestits amb les seves robes més elegants, han rebut durant prop d’una hora els 400 nins d’Educació Infantil del col·legi.

Molts dels nins s’han apropat als patges amb il·lusió, mentre que d’altres s’han quedat una mica impressionats davant la presència dels personatges tan importants que han visitat l’escola. Això sí, tots els nins han acabat per deixar a les bústies reials les seves cartes amb els desitjos per aquest Nadal. I entre els regals, els nins han demanat alguns molt tradicionals, com balons de futbol o baldufes, o d’altres més originals com un volcà o fins i tot un bebè!

Després d’entregar les seves cartes, els nins han gaudit d’una xocolatada amb ensaïmada a la cuina del CIDE. En els pròxims dies s’espera que les cartes arribin a mans del Reis Mags en persona, que seran els encarregats de que tot estigui a punt pel repartiment dels regals durant la Nit de Reis.

 

2 3

 

 

 

 

 

 

4 5

Compartir: