Els patges reials visiten el CIDE

 

Un any més els patges reials han decidit visitar el CIDE perquè els infants de la nostra escola puguin deixar les seves cartes als reis d’Orient. Enguany, per mor de la pandèmia actual i per tal de respectar distàncies entre grups de convivència estable, han hagut de venir en diferents dies i repartir-se perquè tots i cada un dels nins i nines poguessin deixar els seus somnis per aquest Nadal amb ells.

El divendres va ser el torn dels més petits, els d’Infantil. De grup en grup varen baixar fins al pati del costat del menjador on els esperaven quatre patges reials ben engalanats. Amb música nadalenca de fons, els infants, alguns molt nerviosos, saludaven els ajudants dels Reis i s’asseguraven que les seves cartes no quedassin fora. Després de tantes emocions, varen poder gaudir d’una xocolata amb ensaïmades al menjador de l’escola.

Dilluns va ser el torn dels nins i nines de 1r i 2n de Primària. Al seu pis, i ubicat en diferents zones, s’hi trobaven dos patges. Ells eren els encarregats de dur les cartes de Primària als reis d’Orient. Com que ja saben escriure molt bé, molts d’ells ja duien feta de casa la seva carta i d’alguns l’havien feta a classe amb els seus mestres. El que està clar és que els infants del CIDE són uns grans afortunats, ja que tenen connexió directa amb l’Orient. Segur que les seves cartes arribaran al seu destí, sense que se’n perdi cap pel camí. Esperam que tots els vostres desitjos es facin realitat aquest Nadal. Vos ho mereixeu! Bones festes!

 

Compartir: