En què consisteix una beca Erasmus+?

La nostra coordinadora d’Erasmus+, Xisca Girart, està realitzant xerrades entre l’alumnat de 1r d’FP i cicles formatius on explica en què consisteix una beca Erasmus+. Com sabeu, són finançades per la Unió Europea i donen l’oportunitat a l’alumnat de 2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o Formació Professional Bàsica de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la UE. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els joves facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% a fora.

L’alumnat seleccionat el pròxim curs per gaudir d’una beca Erasmus+ rebrà un curs gratuït de preparació lingüística que podrà ser d’anglès, alemany o italià. A més, el centre educatiu té contractada una pòlissa d’assegurança per a tots aquells que participin en el Programa Erasmus+.

Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per a l’alumnat que hi participa.

Compartir: