Ens solidaritzam amb les persones que més ho necessiten

Arriba Nadal i al CIDE volem recordar aquelles persones que més ho necessiten amb diverses campanyes solidàries com la d’Ecotoys, els Reis de la il·lusió i Es Rebost.

Un any més hem decidit col·laborar amb la iniciativa Reis de la Il·lusió per aconseguir que infants, malgrat la seva situació familiar, continuïn sent els vertaders i vertaderes protagonistes de les festes de Nadal i que mai perdin les seves il·lusions. Consideram que no és just que un infant que pertany a una família que actualment passa per una mala situació econòmica no pugui sentir la il·lusió de rebre un regal nou o la joguina desitjada.

Cercam gent que vulgui col·laborar amb Somnis Reciclats que ens farà arribar les cartes d’aquests infants a l’escola per tal que aquells interessats a fer-se’n càrrec d’una puguin apadrinar-la adquirint el regal demanat per l’infant. És per això que dimecres dia 7 de desembre tendreu la possibilitat de triar la carta que voleu apadrinar, assistint al hall de l’escola a partir de les 16:30h.Vos hi esperam a tots!


Enguany també es farà recollida de juguetes per part d’ECOTOY’S, que les restauraran per a la seva venda en un mercat solidari. Tot el que es recapti anirà destinat a l’ONG “Una possibilitat de vida”. Esperam les vostres juguetes a l’aula de 4t d’ESO PRAQ fins dia 2 de desembre.


Finalment, posarem en marxa la campanya d’Es Rebost, on els alumnes de totes les etapes del CIDE i els treballadors del nostre centre mostren la seva solidaritat amb els més desfavorits duent tota mena d’aliments i productes d’higiene. Aquesta donació va destinada a Càritas Mallorca, la qual la donarà a les famílies més necessitades de l’illa.

Compartir: