Estrenam secció d’Agenda a la web!

Al CIDE tenen lloc moltes activitats, esdeveniments i celebracions, que anam compartint a les xarxes, a la web i al fulletó que trobareu en paper al hall del col·legi. Però volem acostar-vos la informació encara millor.

Per això hem creat una nova secció titulada "Agenda d'activitats i esdeveniments", on hi trobareu una vista de calendari amb els actes i celebracions més rellevants que tendran lloc al centre. Tendran preferència aquells esdeveniments de caràcter general o que inclogui un major nombre d'alumnes, i també aquelles activitats que se celebrin fora del centre però tenguin a veure amb les cooperatives d'ensenyament, com per exemple el concert solidari Musicoop del proper dia 30 d'abril.

agenda esdeveniments cide palma calendar
Clic damunt la imatge per accedir a la nova secció d'Agenda

Cada esdeveniment estarà enllaçat a la notícia que haurem publicat a la web, per a que totes les persones interessades hi puguin consultar el programa, cartell o informació addicional, sense haver de cercar fora de la web. La vista mensual permetrà organitzar millor les agendes de les famílies, compartir-ho a través de xarxes i apps de missatgeria, o fer captures d'imatge i consultar-les quan ho trobeu necessari.

Conscients que moltes persones fan servir eines de planificació i agenda, s'ha inclòs l'opció que es puguin exportar els esdeveniments i inserir al Google Calendar. D'aquesta manera, podreu inserir els esdeveniments d'aquesta secció a les vostres agendes personals en només 2 clics.

Podeu accedir a la secció des del menú superior de la web, des de la mateixa portada, fent clic damunt la imatge anterior o al següent botó:

Compartir: