Èxit d’assistència a la primera reunió informativa de ‘Would you like a cup of tea?’

  Cupreunio_1

El passat dijous dia 26 es va celebrar la reunió informativa de la iniciativa de classes d’anglès gratuïtes Would you like a cup of tea? amb una gran assistència de pares i mares d’alumnes i –per acostumar-nos-, amb te i pastes incloses. Els sis professors responsables d’aquesta gran idea varen respondre els dubtes dels pares i també varen explicar com s’organitzaran les classes. De moment serà així:

-Dimarts a les 17.10 h, grup de nivell intermedi amb el professor Joel Virgili.

-Dimecres a les 17.10 h, grup avançat amb el professor Àlex Ramis.

-Dijous s’oferiran dues classes a les 17.10 h. Un grup d’iniciació (els que comencen de zero) amb el professor Antoni Bosch, i un altre grup d’iniciació amb una mica d’experiència, amb el professor Miquel Bosch.

-Divendres a les 16.10 h, un grup intermedi amb la professora Neus Amengual. Totes les classes tendran lloc a les aules de batxillerat.

Recordau que, si teniu fills petits al CIDE, existeix la possibilitat de comprar tiquets de guarderia per dies, i així podríeu deixar els nins i recollir-los després de la classe. Pels qui voleu apuntar-vos, encara hi sou a temps. Només heu de demanar els fulls d’inscripció que na Rosa vos donarà a recepció del CIDE. I és molt important que apunteu el vostre mail! Heu de tenir en compte que les convocatòries de classes es faran per correu electrònic.

23

Compartir: