Èxit de la 10a edició de la Cursa Fundació Som CIDE, celebrada diumenge

La recaptació de la cursa es destinarà a l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), que ahir també va participar al recorregut

Més de mil persones varen participar diumenge a la 10a edició de la Cursa Fundació Som CIDE, cursa solidària que any rere any ha engrescat famílies i esportistes de totes les edats en aquest esdeveniment ja consolidat a Palma.

La Fundació Som CIDE s’ha mostrat molt satisfeta per la quantitat de persones participants, i ha volgut agrair la col·laboració del personal del col·legi CIDE, així com les empreses que han aportat productes i altres donacions per fer possible la cursa solidària, que ha estat una de les més multitudinàries des dels seus inicis. A continuació podeu veure algunes imatges de la Cursa (pendent d’afegir-ne més fotografies):

20240414 - 10a Cursa Fundació Som CIDE

Categories per a totes les edats

Aquesta jornada lúdica i esportiva va comptar amb diferents categories i recorreguts, on les persones voluntàries i la Policia Local varen ser fonamentals per al seu bon desenvolupament. 

En primer lloc, el públic infantil va realitzar una cursa de 500m, acompanyats dels seus pares, i finalitzant dins les instal·lacions del col·legi. A continuació va ser el torn dels esportistes amb edats entre 1r i 2n de Primària (6-7 anys) i els de 3r i 4t, que varen recórrer 750m a cadascuna de les seves categories.

Les persones participants de 5è i 6è de Primària varen comptar amb el recorregut d’1km, abans de donar pas als de Batxillerat i FP, amb una distància de 3km.

Finalment, a les 11h va ser el sús de la Cursa Fundació Som CIDE, amb un recorregut de 6,5km, que va donar pas a la Caminada Popular, de 3km. A la categoria absoluta, els corredors Miquel Capó (22:02), Iker Morilla (23:00) i Blai Ferrando (23:22) varen ser els tres primers classificats.

Compartir: