Èxit del III Torneig benèfic de pàdel CIDE

Quin dia!

El dissabte 20 d’abril vam celebrar, tal i com vam anunciar, la III edició del Torneig benèfic de pàdel a benefici de l’associació ‘Una possibilitat de vida’.

Va ser un dia inoblidable on tota la comunitat educativa CIDE va fruir d’un ambient familiar formidable a les instal·lacions esportives del CampusEsport de la UIB, a qui agraïm enormement la seva col·laboració.

Els ingredients, somriures, retrobaments, companyonia i sociabilitat, van resultar essencials per a fer d’un dissabte qualsevol, una jornada esportiva on vam poder gaudir d’un dels esports en auge, el pàdel.

Les guanyadores de la categoria femenina foren na Maria Bosch i na Maria Andrés i, els guanyadors de la categoria mixta i masculina, n’Aleix i en Guillermo Negre. Enhorabona!

Aprofitam per a donar les gràcies a tots els participants (famílies, personal docent i no docent, alumnes, entre d’altres), col·laboradors (UIB i Una possibilitat de vida), Direcció, Consell Rector així com a totes les persones que han contribuït a l’organització de l’esdeveniment.

Salut i ens veiem a la IV edició!

Víctor Suñer

 

Galeria d’imatges (autor: Carlos Font)

 

20240420 III Torneig benèfic de pàdel
Compartir: