Èxit del mercadet de segona mà de Nadal al CIDE

1   Roba, jocs de taula, juguetes, raquetes, collars, polseres, gorres, llibres, còmics o motxilles… i tot a preus molt econòmics! Tot això i més es varen trobar els pares i alumnes que visitaren, el passat dimarts, el primer mercadet de segona mà de Nadal al CIDE. Els alumnes de 6è de Primària varen ser venedors durant unes hores, i semblava que molts d’ells s’ho passaven molt bé. ‘Dos euros! Només dos euros!’ cridaven alguns mostrant les seves peces de roba o juguetes als compradors, que examinaven amb cura cada objecte.

Els alumnes, juntament amb les tutores, han organitzat el mercadet amb l’objectiu de recaptar doblers per al viatge d’estudis que tendrà lloc el proper mes de juny. Els nins aniran a La Molina (Girona), on gaudiran d’activitats d’esport i aventura a l’aire lliure com rafting, escalada, canoa o hípica.

Segons ens ha comentat una mestra, la iniciativa els ha duit una feinada, però ha valgut la pena, perquè també ha estat una manera d’ensenyar als nins a implicar-se una mica més en el viatge. Tots els objectes venuts han estat recollits pels nins a ca seva. Una vegada al CIDE, i amb ajuda dels mestres, els han ordenat i classificat per posar-los a la venda.

Hem de recordar que, a més d’aquesta iniciativa, cada dijous els nins de Primària organitzen la ja tradicional venda de pastissos, també per recaptar fons per al viatge d’estudis. Ara, les mestres hauran de decidir si continuen la iniciativa amb un altre mercadet més endavant, com per exemple per Pasqua.

2 3

4

Compartir: