Èxit total a la campanya d’Es Rebost i de Somnis Reciclats

 

Un any més, el CIDE demostra la seva solidaritat en la campanya d’Es Rebost i de Somnis Reciclats. S’hi han recollit més de mil juguetes de segona mà per a famílies sense recursos i 3 furgonetes i un camió petit carregat de bosses amb tota mena de productes. Gràcies també a l’alumnat de d’FP bàsica i també al de PMAR que va ajudar molt en la recollida de productes i va estar passant durant tota la setmana per les diferents aules amb l’objectiu de recordar aquesta campanya. El resultat es va veure el dijous 19 de desembre.

Des de les 9 h i al llarg de tot el matí varen començar a baixar al pati d’autocars els nins i nines de l’escola amb bosses per donar suport a la campanya d’Es Rebost. Es tracta d’una campanya que organitza cada any Càritas Mallorca i que utilitza aquestes aportacions per ajudar les famílies més necessitades de la nostra societat. La majoria d’infants anaven carregats amb un kg o un litre de productes d’alimentació o d’higiene. Varen començar a baixar primer els de Primària, després els més petits ajudats per l’alumnat de 6è de Primària i finalment els i les joves de Secundària i Postobligatòria.

Enguany també el CIDE col·labora amb la iniciativa Reis de la Il·lusió per aconseguir que els infants, malgrat la seva situació familiar, continuïn sent els vertaders protagonistes de les festes de Nadal i que mai perdin les seves il·lusions i ho han fet apadrinant cartes. Per aquest motiu, l’alumnat i els treballadors del centre han apadrinat diferents cartes.

Aquests regals també s’han recollit el mateix dia. Un dia molt especial que servirà per fer feliços a molts nins i nines del nostre entorn més pròxim. Perquè volem que tots visquin aquestes festes amb il·lusió i alegria.

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat!

Compartir: