Expressam emocions i sentiments mitjançant la música i la plastilina (6è C de Primària)

Els nostres alumnes de 6è C de Primària ja són uns veterans duent a terme sessions d’educació emocional on l’expressió dels sentiments, les vivències passades i presents, i les expectatives de futur són compartides entre tots. Així i tot, cal destacar que en la darrera sessió que varen realitzar anaren encara més lluny. Durant la sessió havien d’anar amb els ulls tapats amb un antifaç i havien de manipular i expressar allò que la música els feia sentir en cada moment. Com? Mitjançant una bolla de plastilina. Es deixaren endur per la música i en acabar, van quedar bocabadats en veure les seves creacions.

La sensació que varen viure, val la pena experimentar-la en qualsevol moment, ja que sortiren autèntiques obres d’art. A més, tota la classe va riure moltíssim i varen passar una bona estona.

P.D: Si ens fixam bé, no empràrem antifaços perquè altres companys de 6è en feien ús. Però, cap problema… tot té fàcil solució. Un tros ben gros de torcaboques fermat, i llestos per deixar volar la seva imaginació i els seus sentiments!

 

 

 
 
Compartir: