Festa benèfica a favor d’en Rodrigo

festa rodrigo festa rodrigo

 

Èxit rotund de participació a la festa que ha organitzat el CIDE a favor d’en Rodrigo, un alumne de l’escola que té la malaltia de Sandhoff, una malaltia rara que afecta el sistema nerviós central. Enguany en Rodrigo necessita una cadira de rodes i gràcies a la solidaritat de tots els que han participat en aquest acte s’han recaptat més de 1250 euros per a la seva associació.
festa rodrigo

 

La festa ha estat organitzada per mestres de l’escola però també han col·laborat els clubs esportius de futbol, bàsquet i voleibol del CIDE. A més, diferents personalitats de l’illa han volgut aportar el seu granet d’arena per a la causa i han donat diferents objectes que s’han sortejat durant l’acte. Per exemple, els esportistes Rafa Nadal, Rudy Fernández, Miquel Àngel Moyà i Carlos Moyà han donat diferents camisetes signades per cadascun d’ells. Per la seva banda, el RCD Mallorca ha donat una pilota signada pels seus jugadors i el ciclista Lluís Mas un mallot de la seva especialitat.

Una de les visites més esperades era la de l’antic alumne del CIDE i actual jugador del Barça juvenil, “Monchu”, que ha regalat una camiseta oficial del Barça, i que ha despertat l’expectació entre els més petits.

festa rodrigo festa rodrigo
festa rodrigo festa rodrigo

 

El pavelló del CIDE s’ha omplert de solidaritat i també de música i diversió, ja que els més menuts han gaudit pujant als castells inflables i fent-se fotografies amb personatges tam emblemàtics com Elsa, la princesa de Frozen, Picachu, Mickey Mouse i Spiderman.

 

festa rodrigo

festa rodrigo img-20161222-wa0040
festa rodrigo festa rodrigo
festa rodrigo festa rodrigo
img-20161222-wa0047 festa rodrigo
img-20161222-wa0032 festa rodrigo
Compartir: