Festa del 50è aniversari del CIDE

Festa 50

El 10 de desembre el CIDE ha celebrat la seva gran festa amb motiu del seu 50è aniversari, a l’Auditòrium de Palma, que ha bullit durant tot el dia amb les actuacions dels alumnes i que, a més, ha estat ple durant totes les funcions.

La festa ha començat amb una gran sorpresa per a tots els pares, la projecció del lip dub en el qual han participat tots els alumnes i treballadors de l’escola, i que ha tengut un gran èxit entre el públic. Els presentadors de la gala, en Joan Riera i na Marina Andreu, antics alumnes del centre, han entretingut els assistents amb anècdotes viscudes en aquesta escola, han fet parlar els familiars dels alumnes i han tret més d’un somriure durant la jornada.

publico auditorium Festa 50

   

Ells han estat els encarregats de donar pas al director, Joan Perelló, que ha donat la benvinguda i també ha volgut agrair la confiança que les famílies donen any rere any al CIDE.

L’acte ha comptat amb actuacions dels alumnes que estaven dedicades a les 5 darreres dècades, ja que són els anys de vida que té el CIDE. Entre actuació i actuació, els treballadors del CIDE també han aportat el seu granet d’arena realitzant diferents escenes còmiques que reflectien com podia ser el dia a dia d’una família o d’un grup d’alumnes de l’escola durant els anys 60, 70, 80, 90 i 00.

En total s’han realitzat tres funcions. La primera ha estat al matí i és on han actuat els alumnes més menuts, els de 3, 4 i 5 anys. Durant aquesta sessió hem pogut gaudir i ballar cançons tan conegudes com “Los chicos y las chicas” dels 60, “Superman” de Miguel Bosé i “Maquillaje” dels 80, entre d’altres.

 

1a funció infantil Festa 50

 

La segona s’ha fet a les 16.30 h i en aquesta han ballat els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària cançons com “La yenka”, “Y.M.C.A”, “Rocky”, “Waka waka”, etc.

 2a funció primària Festa 50  final 2a funció 1r 2n 3r i 4t primària Festa 50

 

I la darrera, que ja s’ha fet a les 19.30 h ha estat protagonitzada pels alumnes de 5è i 6è de primària i de secundària. Una darrera funció però no menys important amb reproduccions de pel·lícules tan emblemàtiques com “ET” i “Indiana Jones”, on també ha sorprès al públic un flash mob, una actuació de ball sobre steps i un cor que va entonar part del musical “The Beatles In Revue”.

 3a funció 6è primària Festa 50
 3a-funcion_coro-1o-bachillerato  3a-funcion_1o-bachillerato
   

Aquesta gran festa ha comptat amb la coordinació i el guió de Sergi Baos, dramaturg i professor del centre, que ha estat l’encarregat de treure el millor de tots i cada un dels que han participat en aquesta gala.

Han estat molts mesos de feina i esforç que han valgut la pena per celebrar el nostre mig segle de vida. Molts d’anys CIDE!

 

* Aquí podreu veure més fotos i vídeos de la festa.

A més, us deixam el reportatge que ha fet IB3TV de l’acte.

Compartir: