Fins a 17 treballadors participen al III Curs de primers auxilis organitzat pel CIDE

cursauxilis_9

Fa alguns dies, el CIDE va organitzar la tercera edició del curs de primers auxilis per a treballadors de l’escola i impartit al 061: ‘Actuació en urgències sanitàries a la via pública i RCP DESA’. I la resposta va ser tot un èxit, ja que fins a 17 treballadors s’hi varen apuntar.

cursauxilis_7 cursauxilis_6

D’aquesta manera, els nostres companys varen aprendre algunes nocions de primers auxilis, així com a emprar el desfibril·lador semiautomàtic. El curs va ser impartit pels millors professors possibles: el personal del SAMU 061 Balears, que va aportar la seva experiència en totes les situacions en les quals es troben involucrats. I la coordinadora del curs era la metgessa del CIDE, na Lourdes Julbe.

cursauxilis_5 cursauxilis_4 cursauxilis_2

L’objectiu bàsic del curs (de 8 hores de duració) era donar els coneixements bàsics per a l’actuació davant d’una urgència sanitària dins de l’escola i en la vida quotidiana. Concretament, es tractava d’aprendre a realitzar correctament una reanimació cardiopulmonar amb o sense material (oxigenoteràpia, DESA), així com saber atendre qualsevol urgència limitada (accident de trànsit o casual) fins a l’arribada dels serveis sanitaris especialitzats.

cursauxilis_1 cursauxilis_8

Compartir: