Gespa nadalenca

 

partit futbol nadalenc

 

A l´escola, durant la darrera setmana lectiva de desembre, hi conviuen tradicions externes i internes que la fan especial com són la visita dels patges reials, el concert de nadales, el sopar de companys, el sorteig de la grossa de Nadal i una altra que des de fa deu anys pareix que ha vengut per quedar-se: el partit de futbol entre professors i alumnes. Enguany, l´equip del professorat es presentava amb més efectius que mai, amb esperances renovades i, també s´ha de dir, amb algun quilo de més…

 

partit futbol nadalenc partit futbol nadalenc

 

Els aficionats varen poder gaudir d´un partit ben igualat, de fet el resultat acabà en empat a tres gols, on els professors hi posaren l´experiència, l´ofici, la voluntat i alguna alenada extra (“ai, cavallet, quan eres jove…”), mentre els alumnes demostraven tota la seva velocitat, atreviment i energia (“juventud, divino tesoro”).

Des d´aquestes línies volem enviar una forta abraçada al professor Joan Noguera, que va patir una greu lesió durant el transcurs del partit. Joan, et desitjam una ràpida i satisfactòria recuperació i esperam veure´t el més aviat possible amb les teves maquetes, serres, pistoles de silicona i altres estris.

Compartir: