Graduació dels alumnes de 4t d’ESO (2018-2019)

El darrer dia del curs va ser el dia escollit per celebrar la graduació dels alumnes d’ESO. Per classes i davant l’atenta mirada dels seus familiars, van anar omplint les grades que hi havia instal·lades al camp de voleibol de l’escola.

Era un dia de nervis en el qual s’acomiadaven oficialment de la seva etapa. Han viscut quatre anys on han après moltes coses i han crescut com a persones, un aspecte que va tenir molt en compte la Cap d’estudis d’ESO, Elena Palou, en el seu discurs inicial. També van tenir l’oportunitat de parlar un alumne en representació de cada classe. I és que l’ocasió ho mereixia i era moment de recordar bons moments i de fer un repàs de la bona feina feta pels seus professors.

Posteriorment, els tutors de 4t d’ESO, Kati Forteza, Tomeu Amengual, María José Herrera, Ana Villatoro, Iván Núñez, Imma Adrover i Toni Mir, van entregar els seus respectius diplomes als seus alumnes.

L’acte va concloure amb un divertit sopar a la fresca al pati cobert on varen compartir experiències, fotografies i més d’un somriure amb els seus professors d’ESO. Bona feina… i ara, a gaudir de l’estiu!

 

 

Compartir: