Graduació dels alumnes de 6è de Primària

 

Els alumnes de 6è de Primària enguany conclouen una etapa que ha estat molt important i es preparen per entrar el pròxim curs a l’ESO. És per això que es mereixien una cloenda de curs molt especial. El pati de voleibol va ser el lloc escollit per celebrar la seva graduació davant els seus companys, familiars i professors.

Classe per classe, tots van anar desfilant fins a arribar a les grades que hi havia preparades. Margalida Cabalín, cap d’estudis d’Educació Primària, va ser l’encarregada de donar el sus a l’acte. Després del seu discurs inicial, on ha recordat tot el que han après durant els darrers anys, ha donat pas a Miquel Femeníes, mestre de música, que tenia un petit concert preparat per tots els assistents. Els alumnes han interpretat cançons com The Yellow Submarine, han interpretat un rap creat per ells mateixos, que recollia moments del seu dia a dia amb els seus mestres, i finalment, han cantat l’himne del CIDE, una cançó creada pel conegut compositor Joan Valent. Tots han demostrat sense excepció l’esforç i la feina feta durant tot el curs. Enhorabona!

Finalment, les tutores de 6è, Teresa Borràs, Mònica Ruz, Margalida Forteza, Xisca Comas i Lluïsa Vidal, han fet entrega un per un dels diplomes i de les fotos de grup. Per acabar i per combatre la calor, familiars i alumnes s’han concentrat al pati cobert on s’ha ofert un petit refresc per a tots els assistents.

 

 

 

Compartir: