Gran èxit de les campanyes d’Es Rebost i Somnis Reciclats

 

 

Com cada any per aquestes dates el CIDE posa en marxa la seva campanya d’Es Rebost on els alumnes de totes les etapes del CIDE i els seus professors mostren la seva solidaritat amb els més desafavorits. Un any més s’han recaptat milers d’aliments i productes d’higiene que aniran destinats a Càritas Mallorca que les donarà a les famílies més necessitades de l’illa.

Des de primera hora del matí, els alumnes han anat davallant bosses plenes de productes fins al pati d’autocars, que s’ha omplert de productes de tot tipus: aliments en conserva, arròs, llegums, oli, productes d’higiene personal. Els voluntaris de Càritas i els alumnes de PMAR han estat els encarregats d’omplir les furgonetes amb totes les bosses.

Enguany però, aquesta no ha estat l’única campanya que s’ha dut a terme al CIDE. Amb l’associació Somnis Reciclats també s’han posat en marxa diferents iniciatives. Una ha estat la de recollida de juguetes, que també s’han arreplegat aquest matí. I l’altra, la d’apadrinament de cartes, en què cada família ha pogut apadrinar una carta perquè cap nin quedi sense jugueta aquest Nadal.

 

   

 

 

Compartir: