Grans resultats del Club Bàdminton CIDE als campionats d’Espanya

 

aaabàdminton2016_1

Tenim molt bones notícies del Club Bàdminton CIDE! Els nostres jugadors han brillat als campionats d’Espanya celebrats aquestes darreres setmanes a Santander (categoria Sub11) i Còrdova (categoria Sub15).

El primer èxit va ser gràcies a la parella formada per Iago Martínez (5è de Primària A) i Alexander Parmentier (5è de Primària D), que varen proclamar-se 3rs d’Espanya en Dobles Masculí Sub11 a Santander. Aquest resultat té molt de mèrit, ja que Iago i Alex eren els caps de sèrie núm. 12 del torneig i no partien com a favorits. Després d’un partit d’infart als quarts de final, es varen endur la victòria davant la parella gallega Porto-López, els actuals núm. 1 del rànquing nacional, amb un ajustadíssim resultat de 15-10, 6-15 i 15-13. A les semifinals varen disposar de fins a quatre punts de partit que, desafortunadament, no varen poder aprofitar. Tot i això, el seu torneig s’ha de qualificar d’excepcional.

A més d’aquesta medalla de bronze, hem de destacar la 5a posició de Iago en Individual Masculí Sub11 després d’un fantàstic campionat.

aaabàdminton2016_2

I d’altra banda, als campionats d’Espanya sub-15 celebrats a Còrdova, Jaume Triay (3r ESO A) i Adrian Turmo (2n ESO C), es varen proclamar 3rs d’Espanya en la modalitat de Dobles Masculí Sub15. En aquest mateix campionat, en Jaume també va aconseguir una molt meritòria 5a posició dins la categoria Sub15. Aquest torneig és un gran test per als nostres jugadors, que han demostrat que es troben entre els millors jugadors del panorama nacional. Enhorabona, campions!

Compartir: