Hípica, aventures i esports de platja: Educació Física a l’aire lliure (Batxillerat)

 

Els alumnes de Batxillerat han fet aquest trimestre diferents sortides vinculades a l’assignatura d’Educació Física.

La primera ha estat una sortida al club hípic Son Magraner on els alumnes, al llarg de tota una jornada, han vist com és el món dels cavalls. Al club els han ensenyat tot tipus de pautes a tenir present quan es troben davant un cavall, com fer la seva neteja i preparació, en la qual han pogut participar-hi. Posteriorment, els alumnes han gaudit d’una sessió pràctica on s’han sentit com autèntics genets.

 

  
La segona sortida ha estat al Parc d’Aventures “Jungle Park” de Santa Ponça. En aquest parc els alumnes, en funció del seu nivell d’habilitat i coneixements del món de la muntanya, l’escalada i els torrents, han hagut de superar, sempre amb tots els sistemes de seguretat imprescindibles, tot un circuit amb proves de diferents nivells realitzades enmig de la natura, sempre en un ambient sa i natural.

 

I la darrera sortida que han fet els alumnes de Batxillerat ha estat a la platja de Can Pastilla per practicar tot tipus d’esports i jocs de platja i a la vegada, treballar diferents aspectes que s’han de tenir presents en el moment de planificar una sortida a l’aire lliure, com per exemple la previsió del temps, el berenar, la farmaciola…

 

 
Compartir: