I Jornada d’Aprenentatge Cooperatiu de la xarxa Khelidôn Illes Balears: feim xarxa! (26 de novembre)

Voleu aprendre més sobre la metodologia d’aprenentatge cooperatiu? El 26 de novembre es celebra la I Jornada d’Aprenentatge Cooperatiu de la xarxa Khelidôn Illes Balears: feim xarxa!, organitzat per la Xarxa Khelidôn de centres per a l’aprenentatge cooperatiu i el Col·legi CIDE Cooperativa d’ensenyament, a la seu de l’escola CIDE de Palma.

Podràs gaudir de dues mostres d’experiències de diferents centres escolars de Balears. Inscriu-te ara! N’hi ha ordre d’inscripció.

Serà un punt de trobada per a docents interessats en la metodologia de l’aprenentatge cooperatiu on compartir experiències, idees, opinions i enriquir el nostre dia a dia dins els nostres centres. Amb els darrers anys, anem cap a una societat cada vegada més globalitzada y diversa on la feina en equip és imprescindible. És aquí on l’aprenentatge cooperatiu esdevé una important eina d’integració, que promou les relacions multiculturals positives, reforçant el vincle entre l’alumnat i fomentant l’empatia, la solidaritat i el respecte.

PREU: 30 euros (dinar i berenar inclòs).

DATA LÍMIT PER FER LA INSCRIPCIÓ: ampliam fins el dijous 24 de novembre. 

Per formalitzar la inscripció s’ha de fer una transferència bancària al següent número de compte: ES07 3058 4510 7427 2000 3112 i enviar el resguard de la transferència al mail esdeveniments@cide.es

INSCRIPCIONS PROGRAMA

A la jornada hi haurà ponències a càrrec d’expertes en aprenentatge cooperatiu que ens aportaran una àmplia visió de les CAAC, dels seus usos i aplicacions, i de com podem millorar l’aprofitament d’aquesta metodologia dins els centres escolars de les Illes Balears.

Compartir: