IB3TV al menjador del CIDE

Menjador CIDEIB3 televisió ha visitat el menjador escolar del CIDE on cada dia elaboren devers 1200 menjars per a professors i alumnes des dels 3 fins als 18 anys. Tot el que mengen els alumnes és menjar cuinat i preparat cada dia des de primera hora del matí per l’equip de cuina del centre seguint tots els estàndards d’higiene i seguretat.

Cada dia s’elabora un menú diferent i s’intenta no repetir. L’objectiu és fer una dieta equilibrada durant cada migdia, entre el menjar i el sopar, al llarg de la setmana i també del mes. Els experts recomanen precisament que els infants mengin a l’escola, ja que si la dieta està feta per un nutricionista, serà probablement molt més equilibrada i variada que si es menja a casa.

 

Menjador CIDE 2

Cada trimestre, l’equip de cuina juntament amb la metgessa Lourdes Julbe dissenyen un menú que intenta ser equilibrat perquè els nins mengin de tot i de forma saludable. A més ofereixen als pares una proposta de dinar, de tal forma que al llarg de tota la jornada els nins duguin una dieta equilibrada i sana.

A més, es té molt en compte els al·lèrgens, ja que cada vegada hi ha alumnes amb més intoleràncies alimentàries. D’aquesta forma adapten els menús a les necessitats dels infants. Es tracta d’una tasca molt acurada en la qual han de fer plats especials perquè els alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies tenguin ben clar el que poden o no menjar cada dia.

 

Compartir: