II Torneig benèfic de pàdel (29 d’abril)

L’alumnat de 4t d’ESO A, juntament amb el seu professor Víctor Suñer, han creat i gestionat l’empresa Cooperativa Organitzadora d’Esdeveniments (CODE), una cooperativa de treball associat social organitzadora d’esdeveniments socials, culturals i esportius que té com a principal finalitat promoure, directa (salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere i reducció de les desigualtats, entre d’altres) i indirectament (fi de la pobresa i fam 0 via l’associació ‘Una possibilitat de vida’ a qui es destinen tots els fons recaptats), els diversos ODS de l’Agenda 2030

Entre les diferents activitats programades i executades, cal destacar les I Olimpíades CIDE celebrades el 31 de març de 2023, així com el tan esperat II Torneig benèfic de pàdel.

Pel que fa al torneig de pàdel que se celebrarà aquest dissabte 29 d’abril de 2023 a les instal·lacions esportives del CampusEsport de la UIB a benefici de l’associació ‘Una possibilitat de vida’, us fem arribar les normes i instruccions del torneig, el cartell publicitari així com els quadres femení i masculí.

Vos hi esperam!

NORMES I INSTRUCCIONS DEL TORNEIG

1.       Els partits es jugaran al millor d’un únic set. En aquest sentit, la parella guanyadora serà la primera en arribar als 9 jocs. Si es dona el cas d’un 8-8, es durà a terme un tie-break decisiu sent la parella guanyadora la primera en aconseguir 7 punts (sent necessaris dos punts de diferència).

2.       S’activa el punt d’or, això és, la implantació d’un sistema que neix amb l’objectiu de resoldre les situacions de joc de 40-40. La parella que resta serà qui escollirà el costat en el que rebrà el servei dels rivals en el punt d’or i qui guanyi aquest punt serà el guanyador del joc.

3.       Recomanem que arribeu 10-15 minuts abans de l’inici del partit. En cas de retard superior als 10 minuts per part d’un o els dos integrants, la parella quedarà automàticament desqualificada.

4.       Les instal·lacions esportives del CampusEsport de la UIB gaudeixen de servei de cafeteria on es podrà comprar menjar i líquids per a aguantar la jornada esportiva.

5.       Es recomana portar un mínim de dues mudes. En aquest sentit, hem aconseguit que tingueu enguany, a més a més, la possibilitat d’utilitzar els vestuaris.

6.       L’organització del torneig us proveirà de pilotes de pàdel però, en cap cas, de les pales. 

Compartir: