Intercanvi entre el CIDE i l’escola Saint Cecilia’s Wandworth de Londres

intercanvi Londres 2017

 

El col·legi CIDE ha tornat a fer un intercanvi amb alumnes de Londres per tal de fomentar la pràctica d’aquesta llengua estrangera.

Durant la setmana del 9 al 15 de gener de 2017, uns 14 estudiants de l’escola pertanyents a 3r i 4t d’ESO i 1r de batxillerat han assistit a classes de diverses assignatures al Saint Cecilia’s Wandsworth, una escola d’educació secundària de Londres.
Al llarg d’aquests dies, els alumnes han tengut l’oportunitat de conviure amb famílies natives, ja que s’han allotjat a llars angleses. Així han pogut conèixer de primera mà com són els seus costums, la seva vida quotidiana i la seva gastronomia.

A més, varen poder gaudir d’una jornada didàctica amb els seus companys anglesos a la Tate Modern i al Science Museum de la ciutat. Però aquí no acaba la seva experiència, ja que també varen poder fer d’altres activitats i visitar llocs emblemàtics com el Parlament, el Piccadilly Circus, el Palau de Buckingham, el parc de Saint James, The London Dungeons, el National History Museum, el gratacel Sky Garden, etc.

 

intercanvi Londres 2017

 

Tot d’una forma independent i enriquidora, ja que els alumnes han après a defensar-se sols en una ciutat estrangera i han utilitzat el metro d’una gran ciutat com Londres.

Una experiència única que no ha estat només acadèmica, sinó també de creixement personal.

 

intercanvi Londres 2017 intercanvi Londres 2017
intercanvi Londres 2017 intercanvi Londres 2017

 

Compartir: