Intercanvis de llibres, contacontes i tallers per celebrar el Dia del Llibre al CIDE

 

adiallibre_21

El Dia del Llibre ha estat intens al CIDE! Durant tota la jornada s’han organitzat activitats de tots tipus per animar a petits i grans a gaudir de l’experiència sempre enriquidora que és obrir un llibre i començar a llegir les seves primeres pàgines. Durant el dematí l’actriu Margalida Amengual, de la companyia Produccions de ferro, ha representat el contacontes ‘El llibre de les bestioles’, una funció que interpreta l’obra de Ramon Llull per als més petits.

adiallibre_22 adiallibre_23

adiallibre_2 adiallibre_4

També hi ha hagut temps per fer intercanvi de llibres entre els més petits. A partir de l’horabaixa, el pati d’Infantil i Primària s’ha convertit en una biblioteca, on els nins agafaven llibres duits per companys i s’asseien damunt tatamis per delectar-se tots sols -o en companyia- de les lectures més variades.

adiallibre_7 adiallibre_9

A tres aules de Primària s’han organitzat també tallers per elaborar uns imaginatius punts de llibre. I dins d’altres tres classes, els nins s’ho han passat d’allò més bé amb projeccions de vídeos i contacontes.

adiallibre_11 adiallibre_13

Al pati cobert i a l’aula de psicomotricitat, els alumnes d’ESO han organitzat espais de contacontes, pintacares, punts de llibre, màscares i fins i tot han ajudat a compondre un enorme mural on els nins pintaven amb colors temes relacionats amb aquest dia de festa tan especial.

adiallibre_16 adiallibre_18

Compartir: