Ja és hora de posar-se ben en forma per preparar la III cursa cooperativa CIDE!

acursaPOSTER_2016

És hora de començar a encalentir i estirar els músculs, de sortir a córrer i posar-se ben en forma: el pròxim diumenge 8 de maig, el CIDE celebra la III edició de la cursa cooperativa, amb recorreguts per a totes les edats i condicions físiques. Si encara no heu començat a entrenar, ara és el moment!

acursa2015_4

Hi haurà dues categories: infantil i adult. Per als nins d’Educació Infantil, 1r i 2n de Primària, el recorregut serà de 500 metres. Per a 3r, 4t, 5è i 6è de Primària el circuit serà una mica més exigent: 1000 metres de cursa. Per als adults, el recorregut és un circuit molt complet de 6’3 kilòmetres amb baixades i pujades per l’entorn de l’escola: tot un trencacames! I per als qui no vos veis amb forces per dur les pulsacions al límit, tenim una caminada popular de 3 kilòmetres. No hi ha excuses per no participar a la cursa cooperativa!

Ja podeu fer les inscripcions a www.elitechip.net. Vos recordam que tots els beneficis aniran destinats a l’associació Aspanob (Asociación de padres de niños con cáncer de Baleares). Els preus de les inscripcions estan entre els 4 euros i els 8 (més 1 euro extra en concepte d’assegurança mèdica per a tots aquells que no estigueu federats).

acursa2015_2 acursa2015_1

El preu inclou dorsal, cronometratge, camiseta commemorativa per als primers 800 inscrits i abastiment post-cursa. Una vegada finalitzades la cursa i la caminada es farà un sorteig de regals (publicats amb anterioritat al sorteig), als quals cada participant optarà amb el seu número de dorsal. Molt bona sort i… a entrenar!

2016 REGLAMENT CURSA

CURSA INFANTIL

CURSA PRIMARIA

CAMINADA POPULAR

CURSA 6,3 KM

 

Compartir: