Ja és Nadal al CIDE!

Falten poques setmanes i ja arribat Nadal al CIDE! L’escola s’ha omplert de color i vida per rebre les festes més esperades per als infants. Enguany, tots els nins i nines d’Infantil han estat els encarregats de decorar el hall de l’entrada. Entre tots han fet una feinada per preparar bolles per al nostre arbre de Nadal. A més, cada classe ha creat el seu propi mòbil nadalenc. N’hi ha hagut de tota casta: amb estrelles, amb mans, personalitzats amb les cares dels nins i nines… Tot per omplir d’alegria l’entrada a la nostra escola. També amb ajuda de les seves famílies, han creat bolles de Nadal personalitzades per decorar el seu passadís, i amb l’ajuda de les mestres d’anglès han preparat una xemeneia plena de calcetins i regals de colors al primer pis.

Però com que acabar l’any i començar-lo no és una qüestió només de decoració, també volem tenir un espai on poder reflexionar sobre com ha estat enguany i què és el realment important per a tots nosaltres. I és per aquest motiu, que les mestres d’Infantil ens han deixat un missatge ple d’esperança i amor per a tots:

“Que mai no et falti

un somni pel qual lluitar

un projecte per realitzar

una cosa per aprendre

un lloc on anar

i algú per estimar

Bon Nadal

i Feliç any 2022!”

I amb aquest missatge ple d’amor i consciència, han preparat un racó on tots i cada un de nosaltres podem deixar escrits els nostres desitjos per a aquest any que començarà d’aquí a poc temps. I vosaltres, ja heu escrit el vostre desig? 

Compartir: