Ja està oberta la convocatòria a alumnes d’ESO per l’estància d’una setmana a Brighton

Brighton_1_Una setmana a Brighton aprenent anglès a una de les millors escoles d’Anglaterra, amb estones d’esbarjo i una visita inclosa a Londres. Aquesta és la proposta del CIDE pels alumnes des de 2n d’ESO pel pròxim estiu (entre el 3 i el 10 de juliol). Una trentena de pares i estudiants varen assistir fa uns dies a una reunió informativa, a càrrec del Cap d’Estudis, Joan Carles Llabrés.

L’estància es farà al Dorothy Stringer High School de Brighton, reconegut com un dels millors 20 centres educatius del Regne Unit en escoles d’estiu. El col·legi està ciutat a Brighton, una petita ciutat turística al sud de Londres, on hi assisteixen estudiants de tota Europa, Àsia i Amèrica. A la sessió es varen aclarir alguns dubtes exposats pels pares. Aquí van uns quants:

-Què faran els alumnes? Tindran 15 classes d’anglès entre dilluns i divendres, a raó de tres lliçons diàries. Durant els horabaixes, els alumnes assistiran a activitats complementàries: visites a Brighton i Londres, bowling, jocs, esport i fins i tot una barbacoa.

-On estaran allotjats? En famílies, en habitació doble i amb un altre company del CIDE. Són famílies que conviden a l’alumne a xerrar anglès i que ja han rebut abans a altres estudiants.

-Aniran acompanyats de professors? Sí. La idea és que hi vagin fins a tres professors. A més a més, els alumnes disposaran d’un mòbil per contactar amb els mestres en cas de que tinguin problemes o dubtes.

A més de tot això, els estudiants faran una prova de nivell d’anglès en arribar a Brigthon, per assignar a cada un la classe que millor s’adapti al seu coneixement de l’idioma. La inscripció està oberta fins el pròxim 20 de novembre. Vos animeu?

Brighton_2

Compartir: