Ja ha arribat el Rei Carnestoltes

Un any més al CIDE, els nins i nines d’infantil varen rebre la visita del rei Carnestoltes. Tots l’esperaven al pati de davant el menjador. Alguns ja el coneixien, però per altres aquesta era la primera vegada a veure’l. Quins nervis!

De sobte, va sonar la música i allà era: arribava el Rei Carnestoltes. Enguany, però, ha aprofitat les rebaixes per comprar-se una màscara nova, ja que l’antiga se li havia fet malbé. Tot i les sorpreses, els nins i nines no deixaven de contemplar-lo, ja que duia una cistella plena de somnis i diversió.

Amb el suport de les mestres d’Infantil, el rei va repartir uns papers misteriosos a cada classe. Què seria? Doncs les ordres que havia preparat per fer aquesta setmana. Eren ben clares: el dimecres havien de venir a l’escola vestits amb pijama, el dijous amb una disfressa lliure i el divendres farien rua i havien de dur la disfressa escollida per a cada nivell: 4t d’Infantil d’animals de la granja, 5è d’animals de la mar i 6è d’animals de la selva.

Que divertit! Aquesta setmana seria molt especial per a tothom. I així ho varen fer. Varen complir les ordres al peu de la lletra, per així tenir el rei ben content per a l’any que ve. Quantes emocions juntes! Aquesta setmana sí que ha estat especial!

Compartir: