Ja tenim cibermentors/es a ESO!

Durant el mes de novembre s’ha duit a terme la formació dels Cibermentors per part de l’Institut Balear de la Joventut a la nostra escola. Aquest projecte vol aportar consciència als joves d’ESO sobre les possibles conseqüències de les seves accions a Internet, per tal de minimitzar els efectes no desitjats i potenciar els efectes positius de la seva presència a la Xarxa. Amb aquesta finalitat, s’ha creat una xarxa de joves Cibermentors i Cibermentores que puguin ser referent dels seus companys i educar-los sobre aquest tema. Aquestes persones seran les encarregades de formar l’alumnat de 1r d’ESO sobre el tema.

Per acabar, aquest projecte també inclou una trobada amb altres joves de les Illes Balears, en la qual es faran diversos tallers, i compartiran experiències entre ells.

Al CIDE som molt conscients de la importància d’educar en un ús saludable de les tecnologies i de formar persones capaces de conviure en una societat cada vegada més globalitzada, per això consideram important potenciar la formació i la prevenció entre el nostre alumnat.

Compartir: