Ja tenim guanyadora del sorteig organitzat per l’ONG educativa ‘Units contra el NOMA’

 

La presidenta de l’ONG educativa, ‘Units Contra el Noma’, Daniela Vaquer (4t ESO A), ha tengut el plaer d’entregar la panera amb productes ibèrics i gourmet a la guanyadora del sorteig, Cristina Pérez, professora del centre de Llengua Castellana i Literatura.

El número agraciat del sorteig de l’ONCE del dijous 11 de febrer de 2021 fou el 42800. Tenint en compte que el número havia de coincidir amb les tres darreres xifres, la guanyadora ha fet entrega del número 800. Des de la Junta Directiva de l’associació volgueren fer coincidir el dia en qüestió per tal de donar ressò al Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, així com per a impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) tals com la igualtat de gènere i una educació de qualitat.

Per últim, l’assemblea general de socis de l’associació, posada en marxa a l’assignatura Iniciació a l’activitat emprenedora i empresarial, agraeix la vostra participació i aprofita per anunciar la proposta d’una nova panera, aquest cop tecnològica, amb la finalitat de seguir recaptant diners per a ajudar la Fundació Campaner amb la seva lluita contra la malaltia infecciosa infantil, el Noma, a la República del Níger.

Moltes gràcies i enhorabona!

Víctor Sunyer

 

Compartir: