Ja tenim guanyadors de la redacció del Dia del Llibre d’enguany

 

aaadiadelllibre2016_1

Bones i originals històries en català, castellà, anglès i alemany. Aquesta podria ser la conclusió del concurs que celebram cada any al CIDE per triar els millors narradors de l’escola. Una iniciativa pensada perquè els nostres lletraferits demostrin tota la seva creativitat artística i literària, amb uns resultats fantàstics.

Recordau que tots els textos guanyadors apareixeran publicats a la revista digital de l’escola a final de curs.

En llengua catalana els guanyadors han estat els següents: a 1r d’ESO, amb un premi compartit, Julia Valera (1r E) i Jara Puertas Puyol (1r B); a 3r d’ESO, Màrius Gelabert (3r A), i a 4t d’ESO Mariàngels Calderón (4t D).

En llengua castellana, a 1r d’ESO han compartit premi Julia Valera (1r E) i Alana Maes (1r A); a 2n d’ESO, Paula Villalonga (2n A); a 3r d’ESO, Iván Esteban (3r A); a 4t d’ESO, Andrea Cañellas (4t B); a 1r de Batxillerat, Paula Solano (1r A), i a 2n de Batxillerat, Ricardo Martín (2n B).

En alemany, a 2n d’ESO la guanyadora ha estat Lucía Conde (2n E); a 3r d’ESO, Lara Rockert (3r A); a 4t d’ESO, Nuria Ramo (4t B), i a 1r de Batxillerat, Paula Solano (1r A).

I per acabar, en anglès la guanyadora a 1rd’ESO ha estat Annetta Bentley (1r C); a 3r d’ESO Carlos Climent Gurke (3r B); a 4t d’ESO Nuria Gallego (4t D); a 1r de Batxillerat Paula García (1r A), i a 2n de Batxillerat Claudia Gallego (2n B). Enhorabona a tots els guanyadors!

Compartir: