Joan Perelló, antic director i soci del CIDE, rep el Premi COOP 2018

 

 

Joan Perelló, director del CIDE fins l’any passat i membre de l’equip directiu de l’escola durant els darrers 32 anys, ha rebut el Premi COOP d’enguany que entrega la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

L’entrega del premi es va emmarcar dins els actes del Dia del Cooperativisme de les Illes Balears, que aquest any s’ha celebrat el dia 9 de juny a la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller, la cooperativa més antiga de la nostra comunitat. Malena Riudavets, com a presidenta d’UCTAIB, va voler tenir unes paraules d’agraïment amb Perelló i va destacar el seu compromís amb l’educació i amb el CIDE, i el va definir com un home de valors i ideals. També va recordar la seva confiança i determinació, així com la seva il·lusió davant un projecte amb més de 50 anys, com és el CIDE. Riudavets, va afirmar: “volem agrair-te, Joan, la teva vàlua humana, col·laboració, treball, fidelitat, amistat i la teva contribució al cooperativisme”.

Perelló, que va estar acompanyat per familiars, amics i socis del CIDE, es va mostrar molt agraït per aquest inesperat guardó que és un reconeixement a molts d’anys de feina i de molta il·lusió.

 

 

Compartir: