Jugam a crear objectes amb cossos geomètrics (2n de Primària)

 

 

Com podem treballar els cossos geomètrics a classe? A 2n de primària ho han fet mitjançant el joc i d’una manera ben divertida. Com que els alumnes ja han treballat anteriorment alguns dels cossos geomètrics més comuns com el cub o el cilindre, entre d’altres, s’ha dissenyat una activitat on han pogut crear els seus propis cossos geomètrics.

El mestre ha facilitat als alumnes diferents tubs de colors, amb els quals han hagut de crear formes de cossos geomètrics. Els alumnes han tengut idees molt originals, com la de fer motxilles escolars amb cubs.

I després de fer aquestes figures, han hagut de respondre una pregunta més: quantes figures geomètriques podem observar a la teva figura? Així, han hagut de pensar i diferenciar els conceptes de cos i figura geomètrica. Per exemple, dins la motxilla feta amb un cub, els alumnes han vist que estava formada per quadrats i rectangles.

Sens dubte, amb motivació i manipulant, creant i jugant, els alumnes assimilen i aprenen millor els conceptes que han après a classe.

 

 

 

Compartir: