La campanya Rebost de Caritas acaba amb un rècord: 3.500 kilograms d’aportacions

1

 

Els alumnes del CIDE han batut un rècord de solidaritat: 3.500 kilograms d’aliments i productes d’higiene donats a la campanya Rebost de Caritas! D’aquesta manera s’han superat els 3.000 kilograms aportats el passat Nadal. Tots aquests aliments s’entregaran a les famílies més necessitades de la nostra societat.

Els aliments s’han anat recollint durant els darrers dies, i ahir dematí els alumnes els varen baixar al pati d’autocars. Durant una bona estona, el pati semblava una mar blanca, plena de bosses de plàstic amb aliments en conserva, arròs, llegums, oli, galetes i productes d’higiene personal.

2 3

I així, entre els voluntaris de Caritas i alumnes de Diversificació i PMAR, s’han omplert dos camions amb bosses. Segons ens va contar un dels organitzadors -en Tià Vallbona- el resultat supera amb molt les previsions inicials, que calculaven una aportació d’un kilogram de productes per alumne. En Tià ens ha dit que, fins i tot, un grup de 2n de Batxillerat va recaptar un fons comú de 2 euros per cap entre els companys de classe per fer una gran compra a un supermercat proper al CIDE. Així doncs, enhorabona a tothom.

4 5

Compartir: