La III cursa cooperativa CIDE supera el rècord de participants amb 899 inscrits

 

aaCursaCIDE_4

Amb una temperatura immillorable i enmig d’un clima de solidaritat, aquest diumenge s’ha celebrat la III Cursa cooperativa del CIDE amb rècord de participants: fins a 899 esportistes de totes les categories s’han apuntat a una iniciativa que enguany ha complit tres anys i que en cada edició va a més.

aaCursaCIDE_2

Els beneficis de la III Cursa cooperativa han anat destinats a ASPANOB (Asociación de padres de niños con cáncer), mentre que en les passades edicions varen ser per Càritas i l’associació Stop Sandhoff.

aaCursaCIDE_7 aaCursaCIDE_8

aaCursaCIDE_5 aaCursaCIDE_9

Des de primera hora del matí els participants han passat a recollir els seus dorsals. Després tocava escalfar i posar-se en marxa. Els primers a començar han estat els nins d’Infantil, alguns d’ells acompanyats dels seus pares, que havien de fer un recorregut de 500 metres. Els següents han estat els alumnes de Primària amb un recorregut de 800 metres, i així fins que s’ha arribat a la categoria reina: la cursa absoluta de 6,3 kilòmetres. Es tracta d’una prova exigent pel seu recorregut amb pujades i baixades constants. Aquí, els guanyadors han estat grans especialistes de l’asfalt: Toni Gran en categoria masculina i Marga Gomila en categoria femenina.

aaCursaCIDE_3 aaCursaCIDE_34

aaCursaCIDE_13 aaCursaCIDE_14

Després de la cursa era hora d’agafar forces. I aquí, l’equip de cuina del CIDE tenia preparades unes taules plenes de tot tipus d’aliments i begudes: des de fruites fins a begudes energètiques, batuts, aigua i menjar dolç i salat. Tots els participants i voluntaris han posat després a la foto oficial de la cursa, que s’ha fet a les grades de la pista de bàsquet, plenes a rebentar i tenyides amb els colors fúcsia i taronja de les camisetes de participants i organitzadors.

aaCursaCIDE_23 aaCursaCIDE_31

I després, per acabar d’arrodonir la festa, s’han repartit gairebé un centenar de premis dels sponsors i col·laboradors d’aquesta edició. Esperam, per l’any que ve, superar els 900 corredors!

Compartir: