L’alumnat de secundària i postobligatòria gaudeix de la Diada CIDE

El dia 31 de març, l’alumnat de secundària i postobligatòria va gaudir de la Diada CIDE, una jornada plena d’activitats per compartir tant amb els seus companys com amb la resta de professorat i poder fer comunitat.

Al llarg del matí va haver-hi diferents torneigs de futbol 7, ping-pong, vòlei, bàsquet, bàdminton i escacs. A més, aquelles persones que no volien fer esport tenien diverses opcions, com participar en els jocs de taula que hi havia a les classes o visitar la casa del terror que va preparar l’alumnat de 2n de Batxillerat. Les seves aules es varen transformar en un psiquiàtric i en el món de Coraline i van demostrar les seves arts escèniques fent por i creant espais plens de misteri.

Però també va haver-hi espai per a la música i la creativitat. Moltes persones varen gaudir de valent al taller de circ pujant a un monocicle o a unes xanques, i d’altres escoltant l’obra que havien preparat els més petits de secundària. Al teatre gran i per torns, els joves de 1r d’ESO varen mostrar als seus companys el musical que havien treballat dins l’àrea de música: una obra amb trets de la cultura mallorquina i feta amb molta il·lusió i molta feina d’interpretació, ball, música i escenografia. Tot un espectacle de llum, color i creativitat.

Quant a l’alumnat de formació professional, varen gaudir d’un escape room, tant en horari de matí com d’horabaixa, on havien de superar diferents reptes.

I per acabar, què millor que lluitar contra els teus professors? Això va ser possible al ja tradicional partit entre docents i alumnes, en què participa cada any l’alumnat de 2n de Batxillerat. L’alumnat que va arribar a aquest duel va ser el guanyador del torneig previ que va disputar l’alumnat de 1r i 2n de Formació Professional i de 2n de Batxillerat. El partit va ser renyit i es varen veure moltes ganes i entusiasme sobre el terreny de joc, però, malauradament, va finalitzar amb un empat. Sigui com sigui, el que està clar és que va ser un dia per compartir i disfrutar tots junts que segur els nostres alumnes no oblidaran.

Compartir: