L’alumne Àlex Pastor guanya el concurs de cartells de Sant Antoni i Sant Sebastià

1

 

Una mar de flamarades sobre fons negre i amb uns dimonis molt expressius, obra de l’alumne Àlex Pastor. Aquest ha estat el motiu del cartell guanyador del concurs per donar a conèixer la torrada de Sant Antoni i Sant Sebastià, que va tenir lloc aquest dimarts dia 19. El concurs estava  adreçat als alumnes de 1r de Formació Professional Bàsica com a part del mòdul “Arxiu i comunicació”.

 

2

 

A cada alumne se li va comanar fer un cartell partint d’una informació i unes paraules clau proporcionades pel professor. A partir d’aquí, els estudiants tenien el repte de plasmar d’una manera gràfica, visual i atractiva aquesta informació en un cartell, fent servir diferents aplicacions ofimàtiques.

Els professors ens han comentat que hi ha hagut cartells amb estils molt diferents i ben elaborats. Així doncs el jurat, format pels mateixos alumnes i el professor, no ho ha tengut fàcil per prendre una decisió. Després de deliberar, han decidit que n’Àlex Pastor mereixia ser el guanyador. I com a premi, n’Àlex ha rebut un tiquet gratuït per a la torrada. Enhorabona!

Compartir: