Les coves de Campanet i la feinada dels alumnes de 6è d’Infantil

Els alumnes de 6è d’Infantil varen fer una feinada abans d’anar a les coves de Campanet i varen aprendre moltes coses, treballant activitats relacionades amb l’excursió.

El primer que varen fer els alumnes va ser treure hipòtesis sobre una nova tipologia de text (les circulars), que les mestres varen dur per obervar-les i estudiar-les en grup. Ràpidament varen saber que es tractava d’una excursió, encara que el primer que varen pensar era que es tractava de l’esperada acampada que més endavant varen fer al Burotell.

Varen cercar els diferents números (la data, el preu…) i després varen intentar descobrir a on anaven.  I de pas, aprofitaren per emplenar ells la circular (nom i curs) abans de portar-la als pares perquè donassin l’autorització.

Un altre dia varen treballar què eren les coves de Campanet. Les mestres varen deixar volar la imaginació dels nins i va ser una sessió molt divertida i amb respostes de tot tipus. Que si són obscures, que si hi ha ratpenats, bestioles feroces… I que Campanet era un poble amb campanes. Tota la seva imaginació i les seves idees les varen plasmar en un dibuix previ a l’excursió.

També, un altre dia, amb un mapa de Mallorca varen treballar la lectura, cercant Palma i les coves de Campanet i quin camí haurien de seguir. Varen aprofitar per fixar-se per quins pobles haurien de passar i fer una llista dels pobles.

Després va arribar el gran dia i varen anar a les coves de Campanet. Us deixam les fotografies perquè com se sol dir, una imatge val més que mil paraules. A més de visitar les coves, dinaren i jugaren al camp.

I finalment, a la tornada, dibuixaren un recorregut del camí i, ara que ja sabien el que són les coves, varen fer un dibuix final!

Imatges

Compartir: